Pædagog søges til vikararbejde


Pædagog søges til vikararbejde

Vi har fastansat vores vikar, og vi søger derfor efter en ny vikar, som har lyst til at blive en del af teamet på Den Gamle Brugs. Skriv i din ansøgning lidt om din fleksibilitet. Hvis du har et arbejde nu, så skriv lidt om, hvor og hvordan du arbejder, så det giver et billede af, hvordan du evt. vil kunne indgå som vikar i Den Gamle Brugs, hvor der måske også kan blive tale om faste vagter – særligt i weekenden.

Er du uddannet pædagog, så vil du i ansøgningsrunden blive foretrukket, men har du andre tilsvarende kompetencer, der gør, at du vil kunne arbejde ud fra en ressouceorienteret tilgang i et anerkendende pædagogisk miljø, så skal du også være velkommen til at søge.

Overordnet arbejder man som pædagog i Den Gamle Brugs med to typer af vagter. Døgnarbejde hvor man møder på hverdag kl. 14:30 og har fri dagen efter kl. 08:30. I weekenden møder man kl. 10 og har fri den følgende dag kl. 10. Vi har også i vores arbejdsplan nogle kortere vagter. På hverdage har vi en 2’er, hvilket er en ekstra pædagog, fra kl. 16-21.30. I weekenden er man alene på arbejde, men på hverdage er man to indtil kl. 21.30, hvor 2’erne går hjem. Som pædagogisk vikar i Den Gamle Brugs, skal du derfor være kunne arbejde selvstændigt og alene og have det godt med det – i de perioder, hvor det er nødvendigt.

De unge vi arbejder med har alle forskellige udfordringer i livet. Derfor kan det også være et til tider udfordrende miljø at arbejde i, hvor planer hurtigt må ændres eller der opstår problemer, der skal tages hånd om. Vi har unge, der kræver af de ansatte, at man psykisk selv er godt rustet, og i stand til at rumme unge, der kan være ude af balance. Det er derfor vigtigt, at du matcher det. Vores unge er pt. i alderen 15-21 år.

Dine opgaver vil være almindelige pædagogiske opgaver, hvor det dels handler om at få en hverdag til at hænge sammen i en “udvidet” familie. Det handler både om praktiske opgaver som fx små indkøb, kørsel til fritidsaktiviteter o. lign. Dels mere pædagogiske opgaver i samværet med de unge, hvilket bl.a. kan være forskellige aktiviteter, spejling, guidning, madlavning, “snakke” med de unge o.lign.

Pædagogisk arbejder vi ud fra en anerkendende tilgang i mødet med de unge og deres familier. Det er også vigtigt for os at inddrage de unge i beslutninger, der vedrører dem og deres hverdag. Vi er ved at implementere KRAP konceptet i det pædagogiske arbejde med de unge, og derfor har vi vores personale på efteruddannelse i det.

I det daglige vil du komme til at arbejde med “Dagbogsprogrammet”, som er et pædagogisk arbejds- og styringsredskab, hvor der bl.a. dokumenteres i forhold til de unge, er intranet og kalenderfunktion mv. Det er derfor vigtigt, at du har det fint med at skrive og dokumentere iagttagelser mv.

Helt overordnet er det vigtigt, at du:

– brænder for dit arbejde og vil være med til at gøre en forskel som pædagog for de unge, der bor på “Den Gamle Brugs”

– er god til at skabe og møde de unge med en positiv og omsorgsfuld tilgang, og forstår vigtigheden af denne relation i det pædagogiske arbejde

– fremstår tydelig i forhold til de unge, udstråler ro og er parat til at argumentere for trufne beslutninger, og kan håndtere at en situation kan have ændret sig

På Den Gamle Brugs er der et tæt samarbejde personalet imellem. Du skal være klar til at indgå i et forholdsvist lille team med 11 ansatte, hvor vi løser opgaverne i fællesskab. Det betyder noget for os, at vi har det godt sammen – derfor har vi også fokus på det. Du vil opleve en fleksibel arbejdsplads, hvor alle bidrager til at de fælles opgaver løses på bedste måde. Derfor er det også vigtigt, at du har et lyst sind og er fleksibelt indstillet.

Vi bor i Sigerslevøster, hvor der er 4 km til hhv. Skævinge og Gørløse, hvorfra der er togtrafik mod Hillerød. Der er ca. 9 km til Frederikssund, hvor der er S-tog mod København. Det er vigtigt, at du har kørekort, da vi tit er nødt til at kunne køre for at ordne daglige gøremål og i forbindelse med at hente og bringe unge fra stationen.

Der gives løn efter anciennitet og kvalifikationer.

Det er forudsætning for ansættelse, at der kan indhentes straffe- og børneattest, som ikke giver anledning til problemer.
Ansøgningsfrist er torsdag den 3. november kl. 12. Der indkaldes efterfølgende til samtaler. Send venligst ansøgning på mail: vikar@dengamlebrugs.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Morten Jacobsen, leder.
Mobil: 5166 6539