Personale


Det pædagogiske personale består af en leder, 5 pædagoger, 1 socialrådgiver, 1 ernæringsteknolog, 3 lærere og 1 pedel. Vi har også to faste vikarer tilknyttet.

Pædagogisk personale

Morten Jacobsen, lederdengamlebrugs@dengamlebrugs.dk51 66 65 39
Morten Jacobsen er leder af Den Gamle Brugs. Morten er uddannet lærer, og har senere taget en master samt flere PD moduler i bl.a. tværfagligt socialt arbejde, juridisk metode, forvaltningsret samt specialpædagogisk uddannelse fra DPU.
Annette Aaskilde, souschef/lærer annette@dengamlebrugs.dk28 19 99 10
Annette Aaskilde er souschef og lærer på Den Gamle Brugs. Annette er uddannet lærer med uddannelse i specialpædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet og har linjefag i engelsk og biologi og har senere suppleret med en PD i sprogformidling og sprogundervisning. Annette har særlig fokus på og viden om unge med diagnoser som eksempelvis ADHD, hvor hun er ressourceperson på Den Gamle Brugs. Annette har taget en PD i Generelle og Specifikke Udviklingsforstyrrelser. Herudover er Annette uddannet som øreakupunktør – med lindring af uro, stress og smerter som speciale.
Kim Nowack, pædagog kn@dengamlebrugs.dk
Kim Nowack er oprindelig uddannet murer, men besluttede i en voksen alder at gå i en anden retning og har siden han blev uddannet pædagog i 1999 arbejdet med børn og unge med særlige behov. Fritiden bliver brugt på familie, fitness, cykling, fodbold og håndbold.
Laila Wessberg, pædagoglaila@dengamlebrugs.dk
Allan Randlev, pædagog, faglig koordinator, cand. pæd. ant.allan@dengamlebrugs.dk
Maj-Britt Andersen, pædagogisk medarbejder, socialrådgivermajbritt@dengamlebrugs.dk
Anya Bjerre, pædagoganya@dengamlebrugs.dk
Sarah L. Mortensen, pædagogSarah@dengamlebrugs.dk
Helle Nørgaard, lærerHelle@dengamlebrugs.dk
Sabrina Olsen, ernæringsteknolog og pædagogisk medarbejdersabrina@dengamlebrugs.dk
Sabrina står for husholdningen, indkøb, overblik og koordinering ved arrangementer i huset. Sabrina sørger også for, at huset er rent og pænt samt deltager i det pædagogiske arbejde med de unge.
Tine Rosenstrøm, lærertine@dengamlebrugs.dk
Tine Rosenstrøm er uddannet folkeskolelærer. Hun har flere års erfaring med specialundervisning og har derudover også taget specialpædagogisk grundkursus på CVU-Nordsjælland. Tine underviser i matematik, geografi, historie og i kreativt værksted.
Jesper Hansen, pædagogisk medarbejder og pedeljhansen@dengamlebrugs.dk
Jesper har mange års erfaring med unge, der har særlige behov. Jesper har udover erfaring med døgn-pædagogarbejdet også undervisningserfaring fra en produktionsskole. Oprindeligt er Jesper uddannet mekaniker, og han tager sig derfor også af vedligeholdelse og småreparationer af huset.