Socialpædagogisk vikar


Socialpædagogisk vikar søges til Opholdsstedet ”Den Gamle Brugs” ved Frederikssund

Vi udvider vores lille korps af vikarer i Den Gamle Brugs. Vi har brug for vikarer, som kan arbejde primært i weekends, hvor vi pt. både har faste vagter til besættelse hver anden weekend og almindeligt ad hoc vikar arbejde.

De unge vi arbejder med, er pt. i alderen 14-20 år og har alle forskellige udfordringer i livet. Det er vigtigt, at du har overskud og er i stand til at møde de unge med en positiv og omsorgsfuld tilgang, da det gør, at de kan udvikle sig godt i vores miljø. Pædagogisk arbejder vi ud fra en anerkendende og en relationsorienteret tilgang med de unge og deres familier.

Job beskrivelse

Dine opgaver vil være almindelige pædagogiske opgaver, hvor det bl.a. handler om at få en hverdag eller weekend til at hænge sammen i en “udvidet” familie. Det handler både om praktiske opgaver som fx små indkøb, kørsel til fritidsaktiviteter m.m. Dertil mere pædagogiske opgaver i samværet med de unge, hvilket bl.a. kan være forskellige aktiviteter, spejling, guidning, madlavning og “snakke” med de unge o.lign. Du vil som udgangspunkt arbejde sammen med en kollega, men der vil også være situationer, hvor du skal have det fint med at være alene på arbejde. Har du en døgnvagt i weekenden, hvor arbejdstiden typisk er fra 09:30 til kl. 09:00 næste dag, så vil du have en kollega fra 13:30-21:30, hvorefter du arbejder alene indtil dagen efter. Pt. er det særligt søndag til mandag, hvor vi mangler en fast kollega i hver anden ulige uge, men også lørdag vil være aktuel med ekstra dækning. Det et krav, at du har kørekort og er fortrolig med at køre bil.

Vi kan tilbyde dig:

Du får stor indflydelse på løsningen af dine arbejdsopgaver

Du får stor betydning for vores unge, som du vil være med til at skabe en god hverdag for

Du får nogle gode kolleger, som sætter pris på socialt samvær i pauser og til personalearrangementer

Du får del i de almindelige personalegoder – bl.a. en julegave

Du vil opleve fleksibilitet som noget, der også går den anden vej

I Den Gamle Brugs er der et tæt samarbejde personalet imellem. Du kommer til at indgå i et team med 11 fastansatte og 3 vikarer. Vi løser opgaverne i fællesskab. Det betyder noget for os, at vi har det godt sammen – derfor har vi også fokus på det. Du vil opleve en fleksibel arbejdsplads, hvor alle bidrager til at de fælles opgaver løses på bedste måde. Derfor er det også vigtigt, at du har et lyst sind og er fleksibelt indstillet.

Vi bor i Sigerslevøster, hvor der er 4 km til hhv. Skævinge og Gørløse, hvorfra der er togtrafik mod Hillerød. Der er ca. 9 km til Frederikssund, hvor der er S-tog mod København. Det er vigtigt, at du har kørekort, da vi tit er nødt til at kunne køre for at ordne daglige gøremål og i forbindelse med at hente og bringe unge fra stationen.

Er du uddannet pædagog, så vil du i ansøgningsrunden blive foretrukket, men har du andre tilsvarende kompetencer, der gør, at du vil kunne arbejde ud fra en ressouceorienteret tilgang i et anerkendende pædagogisk miljø, så skal du være velkommen til at søge. Er du studerende, så hører vi også gerne fra dig.

Skriv i din ansøgning lidt om din fleksibilitet. Hvis du har et arbejde nu, så skriv lidt om, hvor og hvordan du arbejder, så det giver et billede af, hvordan du evt. vil kunne indgå som vikar i Den Gamle Brugs, hvor der måske også kan blive tale om faste vagter – særligt i weekenden.

Send gerne din ansøgning via linket snart, da vi mangler dig. Vi tager løbende ansøgere til samtale og besætter stillingen, når vi har fundet den rette.

Der gives løn efter anciennitet og kvalifikationer. Forud for ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Vedhæft dit CV og send din ansøgning her: https://www.jobindex.dk/vis-job/h1412911